top of page
Dema Company SRL

DEMA COMPANY SRL - ALGEMENE BOUWWERKEN IN WATERLOO

Uw partner voor al uw bouwwerken, met hoofdzetel in Waterloo, is bevoegd voor het bouwen van alle soorten gebouwen

Laat uw gegevens achter, wij nemen contact met u op!

Bedankt voor de inzending!

VOORSTELLING VAN ONS BEDRIJF

In ons bedrijf werken vijftien competente en serieuze mensen uit verschillende beroepen. Om onze klanten altijd beter tevreden te stellen, hebben we tijdens onze 5 jaar ervaring geleerd de klantbehoeften duidelijk in kaart te brengen. 

Of u nu een bouw-, renovatie-, uitbreidings-, interieur- of exterieurontwerp heeft voor uw woning of commerciële ruimte, vertrouw het toe aan Dema Company SRL.

Wij zorgen ervoor dat elke taak goed georganiseerd en op tijd wordt afgerond. Ons bedrijf voert ook afbouwopdrachten uit zoals de installatie van elektriciteit, verwarming, sanitair of dakbedekking.

Rénovation d'une maison

ONZE ERVARING EN KNOWHOW TOT UW DIENST

Wij bieden particulieren en bedrijven het voordeel van onze expertise en vaardigheden. Geen uitdaging is te ingewikkeld of onoverkomelijk voor ons team.

Laten we samen uw vastgoeddroom waarmaken. Leg ons de plannen van uw toekomstige woning voor, wij bestuderen ze en bouwen het volgens de normen.

DEMA BEDRIJF

ZIJ HADDEN REEDS VERTROUWEN IN ONS

Grote internationale bedrijven en veel particulieren hebben ons hun projecten al toevertrouwd en zijn zeer tevreden met het resultaat. Tot slot werkt Dema Company SRL samen met gerenommeerde partners zoals:

Logo New Terracotta
Logo Ixina
Logo Batibouw
maisons
WIJ ZIJN ELKE DAG ALTIJD BEREIKBAAR. BEL ONS NU!
bottom of page