top of page
entrée d'une maison

TUINARCHITECTUUR IN WATERLOO

EXPERTS VOOR AL UW TUINAANLEGPROJECTEN

Al 5 jaar geven de professionals in exterieurontwerp en landschapsarchitectuur van Dema Company SRL vorm aan uw tuin en uw buitenruimtes zoals terras, pergola en veranda. Vertrouw voor totale tevredenheid op hun knowhow en hun gevoel voor esthetiek.

muur

DETAILS VAN DE AANGEBODEN DIENSTEN (GRONDWERK, GEVEL, VERANDA)

De technici van Dema Company SRL voeren alle landschapswerkzaamheden uit, van grondwerken tot de installatie van hekken en barrières. Ongeacht de grootte van uw eigendom, wij weten hoe we elke ruimte kunnen verbeteren. Exterieurarchitecten ontwerpen het project en wij voeren het vervolgens uit volgens de plannen.

Onze teams zorgen voor het nivelleren van de grond, bakenen elk deel van de tuin af, leggen de paden aan, plaatsen de lage muren en de bestrating en voeren de buitendecoratie uit. Ze zijn ook bekwaam voor de renovatie van uw gevel, zodat deze zijn aantrekkelijkheid terugkrijgt.

We zijn ook in staat om een ​​houten, stenen of betonnen terras te creëren. Onze experts monteren uw op maat gemaakte pergola, op de locatie die bij u past. Onze werken worden volgens de regels uitgevoerd terwijl onze ervaren technici bij alles meedenken, zoals de afvloeiing en afvoer van regenwater.

Ons bedrijf gebruikt enkel hoogwaardige en esthetische materialen die harmonieus opgaan in uw buitenruimte. Ze zijn duurzaam, en hun productie en gebruik hebben slechts een verwaarloosbare impact op het milieu.

U kunt eindelijk profiteren van een volledige service buitenshuis door ons de installatie of reparatie van uw dak toe te vertrouwen.

immeuble d'habitation
ONGEACHT DE OMVANG VAN HET PROJECT, KIES VOOR UITMUNTENDHEID, NEEM CONTACT OP MET DEMA COMPANY SRL IN WATERLOO.
bottom of page