top of page
Construction de toiture

DAKWERKEN TE WATERLOO

SPECIALISTEN VOOR DE PLAATSING EN RENOVATIE VAN UW DAK

Het dak beschermt u tegen het weer. Het garandeert de integriteit van het gebouw en de dakconstructie door het binnendringen van regenwater te voorkomen. De professionele dakdekkers van Dema Company SRL in Waterloo staan ​​aan uw zijde voor de installatie, het onderhoud en de renovatie wanneer het zover is.

dakwerken met een hoogtewerker

DETAILS VAN DE AANGEBODEN DIENSTEN

Wij plaatsen alle soorten dakbedekking: dakpannen, leien, staalplaten, pvc, et cetera. Onze medewerkers zorgen ook voor de bevestiging van het zinkwerk. Ze plaatsen en installeren de goten en dichten de onderkant van de schoorstenen af ​​met gootstukken.

Ons bedrijf isoleert ook het dak tijdens de bouw of als onderdeel van een renovatie. Dit kan intern of extern gedaan worden. Om u te adviseren over de beste installatietechniek en over de te gebruiken isolatie zullen we de structuur bekijken. Onze schrijnwerkers stellen ook een diagnose van het houten frame en herstellen het eventueel alvorens het nieuwe dak te plaatsen.

Tijdens hetzelfde project kunt u zelf beslissen om de zolder in te richten om zo woonruimtes te creëren. We plaatsen de vloer, de scheidingswanden en plaatsen de dakramen.

UITVOERING: REPARATIE EN RENOVATIE VAN DAKEN, LEGGEN VAN TEGELS

Bent u van plan om uw dak te plaatsen of te vernieuwen? Vertel ons over uw project, wij zullen de omvang van het werk bestuderen en u een gepersonaliseerde offerte bezorgen. Onze kwaliteitsprestaties zullen u overtuigen van onze vaardigheden.

immeuble d'habitation
ONS BEDRIJF RESPECTEERT NAUWGEZET DE GELDENDE NORMEN EN DE TECHNISCHE BEPERKINGEN. BEL ONS!
bottom of page