top of page
chaudière

VERWARMING EN SANITAIR IN WATERLOO

PROFESSIONALS VOOR DE INSTALLATIE EN REPARATIE VAN UW APPARATUUR

Gekwalificeerde loodgieters en verwarmingsmonteurs zijn betrokken bij de installatie van uw verwarming, airconditioning en sanitair in Waterloo, Brussel en in heel België. We ontwikkelen oplossingen op maat die voldoen aan uw verwachtingen en uw beperkingen.

leidingen sanitair verwarming

DETAILS VAN DE AANGEBODEN DIENSTEN

Dema Company SRL installeert alle soorten verwarming: elektrisch, gas, olie, hout, pellets en warmtepomp. Onze teams adviseren u bij het kiezen van het toestel dat bij u past op basis van uw behoeften, de grootte van uw huis en uw budget. Vervolgens installeren ze het waterleidingnet, de benodigdheden voor vloerverwarming, collectoren, radiatoren, et cetera. Om u een optimale gebruiksveiligheid te garanderen, zorgen wij er voortdurend voor dat elke installatie voldoet aan de geldende normen.

Als onderdeel van het sanitair leggen we de leidingen volgens het plan van het leidingsysteem. Onze agenten installeren het toevoer-, afvoer- en ventilatiecircuit. Onze buizen en materialen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, weerstand en minimale belasting van het milieu.

REALISATIES: INSTALLATIE VAN VERWARMINGSSYSTEMEN EN BADKAMERS

Wij bieden complete diensten vanaf de installatie van de ketel tot aan de afstelling ervan. Onze technici kunnen het controleren voordat het in gebruik wordt genomen. Tot slot installeren ze ook het sanitair in de badkamer en de keuken. Zo zorgen ze onder meer voor de aansluiting van de wasmachine en de vaatwasser op stromend water.

immeuble d'habitation
DEMA COMPANY SRL RICHT ZICH PRIMAIR OP KWALITEIT. NEEM CONTACT OP EN VRAAG UW OFFERTE VOOR VERWARMING EN SANITAIR AAN.
bottom of page