top of page
Circuit électronique

ELEKTRICITEITSWERKEN IN WATERLOO

PROFESSIONALS VOOR DE INSTALLATIE EN CONFORMITEIT VAN UW ELEKTRISCHE INSTALLATIE

De gekwalificeerde en opgeleide elektriciens van Dema Company SRL installeren de elektrische installatie in uw huis of bedrijfsgebouw in overeenstemming met de elektrische normen. We zijn ook in staat om verouderde netwerken conform te maken. Deze maken uw circuits weer functioneel en garanderen een veilig en comfortabel gebruik.

PRESTATIES

Om kwaliteitsprestaties te garanderen, werken we uitsluitend samen met vertrouwde partners. Ons werk is gegarandeerd: als een defect ons is ontgaan, verbinden we ons ertoe het onmiddellijk te herstellen.

DETAILS VAN DE AANGEBODEN DIENSTEN

Onze medewerkers sluiten uw gebouw aan op het openbare elektriciteitsnet. Zij installeren het elektrische paneel en de verschillende circuits die elke woonruimte van stroom voorzien volgens het elektrisch schema. Onze teams creëren een speciaal circuit voor elk groot apparaat, zoals wasmachine en droger, kookplaat, airconditioning, oven, et cetera. Ze regelen verlichting, schakelaars en stopcontacten. Ze ondersteunen ook externe elektriciteit. Ook kunt u ons vragen om slimme apparaten te installeren die uw dagelijks leven enorm vergemakkelijken.

Ons bedrijf is ook ervaren in het plaatsen van zonnepanelen. We adviseren u over de te kiezen modellen, nadat we ze hebben gedimensioneerd op basis van uw energiebehoeften en de hoeveelheid zonneschijn die uw huis ontvangt.

Naast de elektrische installatie repareren onze monteurs uw alarm-, intercom- en videofooninstallatie.

immeuble d'habitation
DOE VOOR UW ELEKTRICITEITSWERKEN EEN BEROEP OP EEN ERVAREN BEDRIJF DAT NAAR U LUISTERT: DEMA COMPANY SRL.
bottom of page